Broodjes Bergen op Zoom

Op zoek naar overheerlijke broodjes Bergen op Zoom? Dan bent u bij Het Ministerie van eten en drinken aan het juiste adres. Met verse streekproducten maken wij de lekkerste broodjes voor u klaar. Zo kunt u even Genieten met een hoofdletter, want in ons monumentale pand en op onze zonovergoten stadstuin waant u zich in een bijzondere omgeving. Met oog voor detail en passie voor eten kunt u genieten van de lekkerste broodjes tijdens een lunch in Bergen op Zoom. Een reservering plaatsen kunt u gemakkelijk doen onderaan de pagina!

Het Ministerie van eten en drinken

Een uniek en eigentijds concept. Dat is Het Ministerie van eten en drinken. Gelegen in zowel het centrum van Bergen op Zoom als in het centrum van Oud Gastel. Beide locaties beschikken over een monumentaal pand met een stoere, robuuste en eigentijdse uitstraling. Dit gaat perfect samen met de gerechten die u kunt verwachten. Wij werken alleen met verse, seizoensgebonden streekproducten. Hierdoor kunt u elke dag een andere gerecht kiezen. Onze ministers van gastvrijheid staan voor u klaar!

Ministerie lunch | broodjes Bergen op zoom

Tijdens de lunch bij Het Ministerie van eten en drinken heeft u genoeg keuze. Zo kunt u kiezen uit verschillende bourgondische belegde broodjes. Daarnaast hebben we ook vele soorten salades, burgers en kleine gerechten. Voor de kleintjes hebben we eventueel een aparte lunchkaart. Mocht u allergie├źn hebben? Geef dit dan tijdig telefonisch door , of vermeldt dit bij uw reservering. Onze top chefs houden hier dan rekening mee en gaan speciaal voor u aan de slag. Reserveer snel een plekje!

Departement Bergen op Zoom

Zoals hierboven benoemd is Het Ministerie Bergen op Zoom te vinden in het centrum, aan de Zuidzijde Haven 39. Een reservering kunt u gemakkelijk plaatsen via de website. Uiteraard kunt u ons ook altijd telefonisch bereiken via: 0164-820391.

Kom proeven en beleven wat Het Ministerie van eten en drinken u te bieden heeft!

Zuidzijde Haven 39
4611 HC
Bergen op Zoom

0164-820391
etenendrinken@hetministerie.eu

Direct reserveren