Brunch Bergen op Zoom

Bent u op zoek naar een restaurant voor een brunch Bergen op Zoom? Dan bent u bij het Ministerie van eten en drinken aan het juiste adres! Wij zijn op woensdag t/m zondag geopend vanaf 11:30, dus u kunt bij ons prima binnenwandelen voor een lekkere brunch. Bij het ministerie werken de chefs met seizoensgebonden streekproducten, waardoor er veel variatie zit in onze gerechten. Het is dus altijd een verrassing wat u op uw bord krijgt!

Reserveer een tafel online en kom langs!

Brunch Bergen op Zoom bij het Ministerie van eten en drinken

U wordt hartelijk welkom geheten door onze ministers van Gastvrijheid en wordt op onze eigen wijze meegenomen in het verhaal, waardoor u een veelbelovende middag tegemoet gaat waar u valt zult genieten! We hebben in het departement Bergen op Zoom verschillende hoeken kunnen creëren waardoor de beleving en sfeer wordt vergroot.

De kracht van het Ministerie bestaat uit streekeigen en dagverse producten, welke gebruikt worden voor de gerechten. Hierdoor kunt u elke dag iets anders op uw bord verwachten. Met passie presenteren onze ministers u mooie en vooral lekkere gerechten, welke met vol overgave bereid en geselecteerd zijn. Iedereen heeft bij Het Ministerie van Eten en drinken sowieso één ding met elkaar gemeen: de passie en liefde voor eten.

Ook voor de kleine gasten is alles mogelijk. De minister van Culinaire Zaken zal bij u aan tafel komen om de suggesties en mogelijkheden door te bespreken. Hierdoor zullen de kleintjes ook smullen van een heerlijke brunch.

Contact

Een reservering is bij ons niet noodzakelijk, maar we raden het wel zodat u zeker niet voor niks komt. U kunt bij ons direct via het online reserveringssysteem een tafel reserveren. Zijn er bepaalde allergieën of andere bijzonderheden? Geef het vooraf aan ons door zodat we hier rekening mee kunnen houden. Tot ziens bij het Ministerie!

Zuidzijde Haven 39
4611 HC
Bergen op Zoom

0164-820391
etenendrinken@hetministerie.eu

Direct reserveren