Dagje uit Bergen op Zoom

Wilt u een dagje uit Bergen op Zoom? Dan kan een bezoek aan Het Ministerie van eten en drinken zeker niet ontbreken! Wij zijn gevestigd aan de Zuidzijde Haven in Bergen op Zoom, in een authentiek pand. Hierdoor proeft u direct bij binnenkomst al de unieke sfeer. Niet alleen ons pand is uitzonderlijk, ook onze gerechten vind u niet overal terug. Onze Ministers van Culinaire Zaken (zo noemen wij onze koks) koken uitsluitend met seizoensgebonden producten. Hierdoor is het altijd een verrassing wat u op uw bord krijgt en is het altijd een feestje om bij ons te komen eten!

Wilt u komen proeven? Reserveer direct een tafel!

Dagje uit Bergen op Zoom | Kom langs bij Het Ministerie

Het Ministerie van eten en drinken is ontstaan uit liefde voor eten. Met passie presenteren onze ministers u mooie en vooral lekkere gerechten, welke met vol overgave bereid en geselecteerd zijn. De kracht van het Ministerie bestaat uit streekeigen en dagverse producten, welke gebruikt worden voor de gerechten. Hierdoor kunt u elke dag iets anders op uw bord verwachten.

Dineren bij het Ministerie is anders dan u gewend bent, bij ons staat kwaliteit en oog voor detail voorop. Onze ministers weten waar ze over praten en van kiezen maken zij geen punt. Zo bieden wij u een 4-gangendiner aan voor een vast bedrag van €36,50 per persoon. U kunt ook bij ons terecht voor een hapje en een drankje. Zo wordt borrelen ook nog eens culinair!

De Ministerie winkel

Onze seizoensgebonden streekproducten kunt u ook thuis nog eens proeven! In Bergen op Zoom hebben wij namelijk een eigen winkel, waar u de producten kunt kopen. Leuk om bijvoorbeeld een cadeau mee aan te kleden! Tot ziens bij Het Ministerie van eten en drinken!

Zuidzijde Haven 39
4611 HC
Bergen op Zoom

0164-820391
etenendrinken@hetministerie.eu

Direct reserveren